Viool

Eline Martinius – docent Viool

Toen ik negen jaar was mocht ik mee naar een proefles piano en viool, de klank van de viool en het spelen op de viool vond ik zo mooi dat ik niet meer naar de proefles piano ben geweest..

Ik heb gestudeerd in Utrecht en Arnhem voor mijn Docerend en UitvoerendMusicus diploma. Daarna kreeg ik een beurs om mijn Master Degree in Amerika te halen, ik heb daar toen twee jaar gewoond. Ik heb bij verschillende muziekscholen gewerkt, in Winterswijk, Tiel en Dieren en ik heb in verschillende orkesten gespeeld .

Op dit moment geef ik les aan de Amphion Muziekschool in Doetinchem en de Muziekschool Barneveld. Het lijkt mij heel fijn om aan jou les te geven, dan gaan we kijken wat jij leuk zou vinden om te spelen, wat jou motiveert! We gaan beginnen met een methode die ik combineer met andere lesboeken, we gaan kijken wat je leuk vindt, van klassiek tot pop, van Iers tot filmmuziek.

Een enthousiast en fijn contact is voor mij heel belangrijk! Je kunt kiezen voor een jaar les maar ook voor een kaart met 6, 10 of 12 lessen, wekelijks of om de 2 of 3 weken.

Heeft u interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: e.martinius@outlook.com