Gitaar

Voor gitaarles kun je bij ons terecht in Rheden, Dieren, Velp en Brummen.

Klassiek en acoustisch gitaar:

Welkom startende gitaristen! Als docent maak ik gebruik van materiaal uit diverse muziekmethoden. Toegesneden op je wensen en je kunnen. Mijn opleiding en werkervaring zorgt voor speelplezier en kwaliteit. Een kwaliteit waarbij voortgangsrapporten, examens en gezellige voorspeelavonden vanzelfsprekend zijn. Je leert zelfstandig te werken en mee te doen in het groepsproces.

In de lessen maak je kennis met diverse stromingen en stijlen in muziek. En je doet mee aan een voorspeelavond, het liefst samen met een ander instrument of zanger(es).

Voor meer informatie en plaatsing; stuur een mail naar: absgitaarles@hotmail.com

Electrisch gitaar basis en pop/ jazzgitaar voor gevorderden:

Met een gedegen bandervaring en mijn opleiding aan Conservatorium Hilversum/ Zwolle, afdeling pop/ jazz, geef ik je de kennis in handen om te kunnen spelen in groepsverband.

Theorie, repertoireopbouw en solistische kennis zijn de bouwstenen die je gebruikt om in bandverband verder te komen. Advies over je instrument/ versterker en effectapparatuur hoort er vanzelfsprekend bij. Spreekt dit verhaal je aan; neem contact op met de docent: absgitaarles@hotmail.com

Vanaf september 2018 worden in Brummen ( Plein 5) de gitaarlessen verzorgd door Albert Veldkamp Aanmelden via de docent: absgitaarles@hotmail.com