Piano

Annet Nieuwenhuizen – Piano docent

Mijn naam is Annet Nieuwenhuizen en ik ben gediplomeerd docent piano. Aan het Conservatorium Arnhem (nu ArtEZ genaamd) heb ik in 1983 mijn diploma Docent Piano behaald en in 1987 het diploma Schoolmuziek. Sindsdien geef  ik met veel plezier pianoles aan zowel beginners als gevorderden. Zowel kinderen en jongeren als volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht.

Ik geef mijn lessen op locatie De Bundel in Dieren, momenteel op vrijdagmiddag. Incidenteel geef ik bij ouderen les aan huis. Mijn lessen zijn veelal individueel. Er zijn diverse vormen mogelijk zoals: wekelijks, of één maal per twee of drie weken (gevorderde leerlingen), of een 10-lessenkaart etc. Een proefles is mogelijk en is geheel vrijblijvend.

Het is mijn passie om leerlingen te begeleiden in hun eigen ontwikkeling op muzikaal gebied. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn: het ontwikkelen van plezier in musiceren, van zelfstandig werken, en van het vermogen om je gevoelens te uiten middels muziek en betekenis te geven aan muziek al luisterend en musicerend.

Heb je interesse  of vragen ? Neem dan gerust contact met mij op!
Annet Nieuwenhuizen:  a.nieuwenhuizen@hetnet.nl