Open Dag 17 juni 2023

Op 17 juni vond de bruisende Open Dag van Muziekschool Veluwezoom plaats in de Bibliotheek van Dieren. Van 11:00 uur tot 16:00 uur werden bezoekers getrakteerd op een dag vol muzikale hoogtepunten. De diversiteit aan leeftijden van de deelnemende leerlingen was opmerkelijk, variërend van de allerkleinsten tot oudere jongeren.

Gedurende de dag werden er indrukwekkende optredens verzorgd door zowel individuele leerlingen als gelegenheidsensembles. Het publiek werd getrakteerd op een scala aan muzikale genres en stijlen, wat de veelzijdigheid van de muziekschool benadrukte. Bijzondere ensembles, zoals Ben Martin en Nieuw Collectief, brachten hun talenten ten gehore, wat zorgde voor een extra dosis muzikale inspiratie.

Een hoogtepunt van de dag was de spetterende jamsessie, waarin elke leerling de kans kreeg om mee te spelen. Het podium werd gevuld met een vrolijke mix van instrumenten en muzikale creativiteit, wat resulteerde in een unieke en energieke sfeer.

In de leslokalen was er volop gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met verschillende instrumenten. Onder begeleiding van ervaren docenten konden potentiële leerlingen zelf de instrumenten uitproberen en ontdekken welke hen het meest aanspraken. Deze interactieve ervaring bood een voorproefje van de muzikale reis die ze bij Muziekschool Veluwezoom kunnen maken. De Open Dag werd enthousiast bezocht en er werden al de nodige proeflessen afgesproken. Het was een dag waarop muziek centraal stond, waar talenten werden gedeeld en nieuwe passies werden ontdekt. Muziekschool Veluwezoom kan terugkijken op een succesvol evenement, waarbij de magie van muziek werd gevierd en nieuwe muzikanten werden verwelkomd.

De eerste stapjes. Foto: Elisa Giezen
Spetterende Jamsessie.
Foto’s: Elisa Giezen
Foto: Lea de Vries
Foto’s: Elisa Giezen