Activiteiten voorjaarsvakantie

Inwoners van Velp, Dieren, Rheden en Rozendaal kunnen vanaf maandag 21 februari hun sportieve of culturele passie vinden via het nieuwe platform ‘ONTDEK’. Op www.rhedenontdekt.nl  presenteren lokale sport- en cultuurclubs het hele jaar door leuke activiteiten en events waar je flexibel en zonder lidmaatschap aan kunt deelnemen. ONTDEK is er voor 0 tot 100 jaar: van de jongste jeugd tot en met senioren!

In de voorjaarsvakantie maakt ONTDEK een vliegende start. Er zijn extra activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Leerlingen van de Muziekschool Veluwezoom spelen op woensdag 2 en donderdag 3 maart in de Bibliotheek tussen 15:00 en 17:00. Je kunt daar helemaal vrijblijvend kijken en luisteren. Daarnaast kun je ook informatie krijgen over de muzieklessen van Muziekschool Veluwezoom en het samenspelen in één van de ensembles van de Muziekschool.